BEKEND VAN:

Algemene Voorwaarden  

Inhoudsopgave:

Artikel   1 – Identiteit van de ondernemer

Artikel   2 – Inschrijving

Artikel   3 – Betaling

Artikel   4 – Lespakket

Artikel   5 – Planning & aanbod

Artikel   6 – Cursusduur & kosten

Artikel   7 – Certificaat

Artikel   8 – Annulering & wijziging

Artikel   9 – Intellectuele eigendom

Artikel 10 – Klachtenregeling

 

Artikel 1 – Identiteit van de ondernemer

Tiff’s Nail Room;

Vlaardingweg 62, 3044 CK Rotterdam;

Telefoonnummer: 06-49953371

E-mailadres: info@tiffsnailroom.nl

KvK-nummer: 71809104

Btw-identificatienummer: NL002474188B89

 

Artikel 2 – Inschrijving 

Om je plek te reserveren dient er een aanbetaling te worden voldaan van 50% van het totale cursusgeld. Extra’s worden op de (eerste) dag van de cursus afgerekend. Pas na het invullen van het aanmeldingsformulier en het betalen van de aanbetaling, is je inschrijving definitief.

 

Artikel 3 – Betaling

De aanbetaling wordt met iDeal betaald. Je zult een factuur per e-mail ontvangen met je aanbetalingsbewijs. Het restant bedrag van de cursus en eventuele extra lespakket worden op de eerste dag van de cursus afgerekend. Je kunt zowel contant als per pin betalen.

 

Artikel 4 – Lespakket

Dagcursus & 2-daagse cursus:

Het basis lespakket bestaat uit cleaner, prep on brush dehydrator, liquid, primer, topcoat, acryl cover poeder.

Je hebt de keuze om je pakket te upgraden naar een premium pakket t.w.v. € 90,00. Het premium pakket bestaat uit cuticle pusher, vijlenpakket, manicure borstel, nail wipes, dappendish, table towel, tipknipper, tips, tiplijm en acryl penseel.

4-daagse cursus:

Het basis lespakket bestaat uit cleaner, prep on brush dehydrator, liquid, primer, topcoat, acryl cover poeder, acryl core pink poeder & acryl core white poeder.

Je hebt de keuze om je pakket te upgraden naar een premium pakket t.w.v. € 100,00. Het premium pakket bestaat uit cuticle pusher, vijlenpakket, manicure borstel, nail wipes, dappendish, table towel, tipknipper, tips, tiplijm, gekleurde acryl poeder, glitter acryl poeder en acryl penseel.

Als optie is het mogelijk om een elektrische vijl en een realistische oefenhand te reserveren.

 

Artikel 5 – Planning & aanbod

De basis acryl cursus bestaat uit 3 categorieën.

Dagcursus, 2-daagse cursus & 4-daagse cursus.

Voor iedere lesdag van de cursus is er 1 docent aanwezig. Mocht er in het uiterste geval het docent door overmacht, lees sterfte/ziekte, niet in staat is om de les te geven, zullen wij jou als cursist de les laten volgen/inhalen op een andere dag of tijdstip wanneer het jou als cursist past.

De planning per categorie krijg je na aanmelding per mail en ook op de eerste lesdag.

 

Artikel 6 – Cursusduur

De cursusduur is per cursus aangegeven op de website van Tiff’s Nail Room op www.tiffsnailroom.nl. De kosten bestaan uit het lesgeld en kosten voor het lespakket.

 

Artikel 7 – Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt de cursist een officieel certificaat van deelname.

 

Artikel 8 – Annulering & wijziging

Annulering:

Annulering door consument binnen 14 dagen is kosteloos, hierbij zijn ook eventuele inschrijfkosten inbegrepen. Als bedrijf is het niet mogelijk om kosteloos te annuleren. Het aanbetalingsbedrag blijft verschuldigd. Annulering van een cursus kan alleen geschieden per e-mail (info@tiffsnailroom.nl).

Wijziging:

Het is mogelijk om de datum van je geboekte cursus 3 weken voor de eerste lesdag te wijzigen. Na deze 3 weken dien je je opnieuw aan te melden via de website en het aanbetalingsbedrag blijft verschuldigd.

 

Artikel 9 – Intellectuele eigendom

Tiff’s Nail Room behoudt zich alle rechten en bevoegdheden voor die haar toekomen op grond van de Auteurswet. Alle rechten inzake verstrekte informaties, theorieboeken, afbeeldingen, folders, practicing sheets en programma’s, blijven eigendom van Tiff’s Nail Room, ongeacht of terzake aan cursist kosten in rekening zijn gebracht.

De door Tiff’s Nail Room te leveren of geleverde producties, mogen zonder haar schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd, vermenigvuldigd, gereproduceerd of nagemaakt worden, zelfs indien er geen auteursrecht op berust.

 

Artikel 10 – Klachtenregeling

Bij Tiff’s Nail Room worden alle klachten geregistreerd en vertrouwelijk behandeld. Klachten kunnen uiterlijk 2 weken na het afronden van een cursus/workshop ingediend worden per email naar info@tiffsnailroom.nl t.a.v. Dhr Eleonora, klachtenafdeling.

Klachten zullen binnen 14 dagen vanaf de datum van ontvangst per mail afgehandeld worden. De cursist zal een ontvangstbevestiging per email ontvangen. Als een klacht voorzienbaar een langere verwerkingstijd vraagt, dan zal Tiff’s Nail Room de cursist hiervan in kennis stellen binnen drie weken na het versturen van een ontvangstbevestiging.

Wanneer de klacht niet opgelost kan worden, zal de klacht bij een onafhankelijke derde (Advocaat/Mediator Mr. R.V. Paniagua) worden neergelegd. Het oordel van de mediator is voor het instituut bindend; eventuele consequenties worden door Tiff’s Nail room snel afgehandeld.

Alle klachten en de wijze waarop deze worden afgehandeld, worden door Tiff’s Nail Room digitaal geregistreerd en zullen tot 1 jaar na de melding van de klacht worden bewaard.

 

 

 

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op!
Gegevens:

Tiff's Nail Room

Academy, Salon & Showroom

Adres: Vlaardingweg 62

3044CK Rotterdam

Whatsapp: 0649953371

Email: info@tiffsnailroom.nl

KVK: 71809104

Volg ons op social media!

Copyright © 2021 by Tiff's Nail Room. All rights reserved.