Praktische informatie

1. Aanbetaling

Om deel te nemen met een cursus dien je een aanbetaling te betalen van €100,00. Het restant bedrag wordt op de (eerste) dag van de cursus afgerekend. Workshops dienen wel vooraf volledig betaald te worden.

2. Lespakket

Bij iedere cursus hoort er een lespakket met de basis producten die je nodig hebt om te starten met je cursus. Je krijgt tijdens  op de (eerste) dag van de cursus je producten. Je hebt een keuze om je basis lespakket up te graden naar een premium lespakket.

3. Lesschema

Wanneer je je hebt ingeschreven voor een van de cursussen, krijg je een bevestiging per mail toegestuurd. De lesschema krijg je op de (eerste) dag van de cursus.

4. Theorieboek

Tijdens je cursus krijg je een uitgebreid theorieboek met stappenplan, waarin je alle informatie, stappenplannen en schema’s kunt terug vinden.

5. Lunch

Tussen de middag wordt er een lunch pauze genomen van 30 minuten. Heb je een model meegenomen tijdens de les? dan kan je model ook mee lunchen.

6. Oefenhand & modellen

Tijdens de cursus of workshop oefen je de verschillende technieken op een (plastics) nail trainer. Wanneer je de technieken beheerst ga je oefenen op een realistische oefenhand. Dit is een oefenhand die je met een stevige zuignap aan je tafel kunt bevestigen. Bij de realistische oefenhand worden een oefentips geleverd, die je op de “nagelbed” kunt bevestigen. Zo kun je goed je vijftechniek en applicatie oefenen. Ook is het mogelijk om model mee te nemen. Je wordt van te voren ingelicht wanneer je een model mee moet nemen. Je moet zelf zorgen voor een geschikt model. Heb je onverwachts geen model, geef dit dan tijdig door.

7. Certificaat

Na het afronden van een cursus of workshop ontvang je een certificaat van deelname.

8. Taal

De lessen worden in het Nederlands gegeven. Ook het lesmateriaal is in het Nederlands.

9. Gratis oefenavond

Ik plan regelmatig gratis oefen avonden in speciaal voor jou als cursist. Tijdens deze avonden kun je gratis komen oefenen, zodat je sneller je technieken onder de knie kan krijgen met de juiste begeleiding. Wanneer je passie hebt voor het vak en tijd investeert in jezelf en in het oefenen van de technieken, wordt je gegarandeerd een goede nagelstylist.

10. Na het afronden van je cursus

Na het afronden van je opleiding, ga je aan de slag als nagelstylist. Dit gaat echt niet meteen vlekkeloos en je zult altijd nog tegen dingen aan blijven lopen. Maar, ik ben er voor je! Je kunt mij via instagram, WhatsApp, facebook, email of contactformulier benaderen met je vragen en onduidelijkheden. Ik blijf iedere ex-cursist ondersteunen. Ik organiseer 1x per maand gratis try out avonden, zodat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwe trends en nieuwe producten. Tijdens zo’n avond geef ik uitleg en demonstraties en kun je altijd vragen stellen die ik ter plekke zal beantwoorden. Daarnaast geef ik ook perfectie training als je jezelf in bepaalde techniek wilt perfectioneren.

11. Korting op workshops

Ex-cursisten krijgen 10% korting op workshops.

Heb je een vraag? Neem dan contact met mij op!
Gegevens:

Tiff's Nail Room

Adres: Vlaardingweg 62, 3044CK Rotterdam (cursusruimte)

Whatsapp: 0649953371

Email: info@tiffsnailroom.nl

KVK: 71809104

Adres:

Tiff's Nail Room (cursusruimte) is uitstekend bereikbaar met de auto door de gunstige ligging nabij de de afslag Delfshaven aan de A20 en A13. Er is voldoende gratis parkeerruimte.

Copyright © 2017 by Tiff's Nail Room. All rights reserved.