Praktische informatie

1. Betaling

Om deel te nemen met een opleiding/ cursus dien je een aanbetaling te betalen van 20% of 50% van het lesgeld. Voor sommige cursussen betaal je het volledig bedrag om je plek te reserveren. Extra’s worden op de (eerste) dag van de opleiding/ cursus afgerekend.

2. Lespakket

Bij iedere basis opleiding/ workshop hoort er een uitgebreide premium lespakket met de alles wat je nodig hebt om gelijk te kunnen starten met je opleiding/ workshop. Je krijgt op de (eerste) dag van de opleiding/ workshop je producten. Je hebt een keuze om je pakket aan te vullen met een elektrische vijl.

3. Lesschema

Wanneer je je hebt ingeschreven voor een opleiding/ workshop, krijg je een bevestiging per mail toegestuurd. De lesschema krijg je op de (eerste) dag van de opleiding/ workshop.

4. Theorieboek

Tijdens je opleiding/ workshop krijg je een uitgebreid theorieboek met stappenplan, waarin je alle informatie en schema’s kunt terug vinden.

5. Lunch

Tussen de middag wordt er een lunch pauze genomen van 30 minuten. Heb je een model meegenomen tijdens de les? dan kan je model ook mee lunchen.

6. Oefenhand & modellen

Tijdens de opleiding/ workshop oefen je de verschillende technieken op je eigen oefenhand. Heb je een oefenhand niet? Dan kun je een realistische oefenhand aanschaffen of eentje huren. Dit is een oefenhand die je met een stevige zuignap aan je tafel kunt bevestigen. Samen met de oefenhand krijg je ook oefentips, die je op de “nagelbed” kunt bevestigen. Zo kun je goed je vijftechniek en applicatie oefenen. Ook is het mogelijk om model mee te nemen. Je wordt van te voren ingelicht wanneer je een model mee moet nemen. Je moet zelf zorgen voor een geschikt model. Heb je onverwachts geen model, geef dit dan tijdig door.

7. Certificaat

Na het afronden van een opleiding/ workshop ontvang je een certificaat van deelname.

8. Taal

De lessen worden in het Nederlands gegeven. Ook het lesmateriaal is in het Nederlands.

9. Na het afronden van je cursus

Na het afronden van je opleiding, ga je aan de slag als nagelstylist. Dit gaat echt niet meteen vlekkeloos en je zult altijd nog tegen dingen aan blijven lopen. Maar, wij zijn er voor je! Je kunt ons via instagram, WhatsApp, facebook, email of contactformulier benaderen met je vragen en onduidelijkheden. Wij blijven iedere ex-cursist ondersteunen. Wij organiseren 1x per maand gratis try out avonden, zodat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwe trends en nieuwe producten. Tijdens zo’n avond geven wij uitleg en demonstraties en kun je altijd vragen stellen die wij ter plekke zal beantwoorden. Daarnaast geven wij ook perfectie training als je jezelf wilt perfectioneren.

10. CRKBO

Tiff’s Nail Room is geregistreerd in en voldoet aan de kwaliteitscode voor onderwijsinstellingen in het kort beroepsonderwijs. De cursussen en opleidingen die wij aanbieden zijn daarmee vrijgesteld van BTW.

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. De CRKBO kwaliteitsaudit richt zich op de beginselen van de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs:

  • Zorgvuldigheidsbeginsel
  • Rechtszekerheidsbeginsel
  • Kenbaarheidsbeginsel
  • Redelijkheidsbeginsel
  • Betrouwbaarheidsbeginsel

Middels certificering voldoen wij aan de strenge kwaliteitsnormen gesteld door het CPION en zijn daarmee goedgekeurd voor inschrijving in het kwaliteitsregister CRKBO. Wij staan geregistreerd onder de naam Tiff’s Nail Room.